TEAM

Jacqueline

Vrijwel iedereen die voor de eerste keer komt heeft wel ergens pijnklachten. Meestal nek, schouders en rug. Daarom werk ik veel met cupping en guasha. Met name guasha zorgt voor hele snelle verlichting. En het zelfhelende vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd, waardoor klachten afnemen of zelfs helemaal niet meer terugkomen.

Voorafgaand aan de massage is er altijd een intakegesprek. Dus wat op dat moment nodig is of behoefte aan is, daar pas ik mijn massage op aan. Als jij na de massage verbluft bent over het resultaat, nou....dan kan mijn dag niet meer stuk.

Reacties & meer
  Add a header to begin generating the table of contents

  Sjoerd

  Na mijn opleiding fysiotherapie heb ik mij verdiept in diverse massagevormen. Mijn ervaring is dat een massage zo’n weldaad is voor jezelf en je lichamelijk reset.

  Massage haalt je uit je hoofd en brengt je terug in je lijf. Door met aandacht in je lichaam te zijn, word je geest rustiger en ontspant je lichaam. Afhankelijk waar je lichaam behoefte aan heeft, kan ik een weldadige ontspanningsmassage geven of meer stevige dieptemassage.

  Geen lichaam is hetzelfde, je krijgt in alle gevallen maatwerk. In mijn massages combineer ik de klassieke Zweedse massage met Hawaiaanse Lomi Lomi en energetische Tibetaanse technieken. Ik zie er naar uit je te ontmoeten!

  INTERVIEWS

  Naam: Chantal
  Leeftijd: 42 jaar
  Beroep: Eigenaar van Bliss Nails & Beauty
  Leeft samen met: vriend en hond
  Reden voor eerste bezoek: kennismaken met de nieuwe buurvrouw

  Hoe ben je bij Your Changes Massagestudio terecht gekomen?

  Jacqueline opende haar studio in mijn oude salon. Ik ben verhuisd naar de salon naast haar, omdat ik meer ruimte nodig had. Dus ik was denk ik een van de eersten die gelijk een massage boekte.

  Was je bekend met massages?

  Ja, elke massage die er is heb ik wel een keer gehad. Sommige massages bevielen heel goed, andere massagevormen waren nice to know, maar zou ik niet zo snel meer boeken. Jacqueline masseert in combinatie met guasha, dat was nieuw voor mij en daar wilde ik natuurlijk meer van weten. Ik was zo positief verrast over wat guasha met mij deed, dat mijn team, familie en klanten door mij naar Jacqueline worden gestuurd als ze ook maar even aangeven dat ze ergens pijn hebben . Gelijk daarna voel je namelijk zo’n verlichting en dat wordt de dagen erna alleen maar beter.

  Wat betekent guasha voor jou?

  Ik heb een aantal jaren geleden een dubbele hernia gehad. Ze wilden me opereren, maar ik heb in samenwerking met behandelaars en gericht sporten mijn eigen plan getrokken.

  Het heeft veel pijn gedaan om het gewenste resultaat te bereiken. Maar uiteindelijk ben ik door het sporten en maandelijkse massages er redelijk bovenop gekomen. Ik zal er altijd last van houden en heb bijvoorbeeld geen gevoel meer m’n linkervoet. Zo leefde ik al zeven jaar. Hele diepe massages, soms Thais. En elke maand weer een beurs en gekneusd gevoel voordat ik me weer goed voelde.

  Bij Jacqueline was het anders. Geen pijn, wel diepte. Direct verlichting.

  Moet je je voorstellen; ik sliep al zes jaar op één kant vanwege die hernia. Slaap zelfs op mijn buik en dat zonder pijnstillers. Hoeft niet meer. De diepe pijnscheuten in m’n schouder na het vallen met snowboarden, nou die waren ook na één behandeling WEG.

  Nog steeds sta ik versteld en stuur ik met plezier iedereen door, want dit was voor mij zo’n verlichting. Echt een cadeau!

  En nu beschouw ik guasha als een ‘onderhoudsbeurt’. Het is lekker en het ontspant me enorm. Meestal plannen we na mijn laatste afspraak en daarna rijd ik zo snel mogelijk naar huis en doe ik helemaal niets meer. Me-time noem ik dat.

  Waarom is een ‘onderhoudsbeurt’ voor jou zo belangrijk?

  Als nagelstyliste en/of wimperstylist zit je de hele dag in een bepaalde houding. Daarnaast geef ik cursussen en ben examinator, waardoor je ook heel vaak in een bepaalde houding staat. Bij ons is het doorpakken en om 10.00 starten is vaak om 21.00 pas klaar. Pauzes zijn kort of niet.

  Dit houd je alleen maar vol door goed voor jezelf te zorgen. Goed eten, lekker sporten, veel water drinken etc.  En dat kan ik ook niet genoeg benadrukken aan mijn team. Anders brand je op en krijg je overal pijn en stijfheid.

  Ik merk het ook echt aan mijn klanten die regelmatig een massage boeken, zij kunnen veel meer aan, niet alleen lichamelijk maar zeker ook mentaal.

  Jacqueline van Your Changes Massagestudio over Chantal

  Met Chantal had ik gelijk een superleuke klik. Is met haar ook niet moeilijk, want Chantal is heel spontaan, gezellig, heeft de nodige dosis humor en is altijd optimistisch. En we herkennen elkaar in de passie waarmee we onze klanten helpen. Zij is ondernemer pur sang en ik kan altijd bij haar terecht als ik ergens advies over wil. En zij bij mij. We hebben ieder onze eigen bedrijf, maar zij voelt echt als een collega. Heel blij met mijn buurvrouw!

  Meer weten over de diensten van Bliss Nails & Beauty?

  blissnails.nl

  Naam: Davy
  Leeftijd: 26 jaar
  Beroep: technicus
  Leeft samen met: vrouw en hond. Ze verwachten binnenkort hun eerste kind.
  Reden voor eerste bezoek: pijnvermindering schouders en rug.

  Hoe ben je bij Your Changes Massagestudio terecht gekomen?

  Door een vriend van mij uit het voetbalteam. Ik had last van mijn schouders en rug en hij zei dat hij onlangs een stoelmassage op het werk had gehad. Omdat het hem had geholpen besloot ik dat ook eens uit te proberen.

  Was je bekend met massages?

  Ooit in de sauna zat er bij het arrangement een massage van een half uur. Verder niet.

  Nu boek je regelmatig een massage. Heeft het je geholpen?

  Nou, echt wel. Elke twee weken boek ik een stoelmassage. Voor de stoelmassage rijd ik na mijn werk even naar de masseur. Ik ben die dag een half uurtje later thuis, dus dat heeft geen impact op mijn drukke agenda.

  Je hebt een drukke agenda?

  Ja, ik ben elke ochtend al vroeg de deur uit, mijn vrouw heeft ook een drukke baan en we zijn nu volop bezig met de babykamer. Ook hebben we een hond die de nodige energie kwijt moet, ik voetbal en we hebben een druk sociaal leven. Allemaal leuk, maar wel druk. Die tweewekelijkse stoelmassage is echt mijn momentje geworden. En de stoel zit heerlijk, die zou ik thuis ook wel willen .

  Hoe gaat het nu eigenlijk met je schouders en rug?

  De klachten zijn zo goed als verdwenen. Soms merk ik met mijn werk dat ik toch weer een verkeerde houding of beweging heb gemaakt, maar na de massage is het weer weg.

  Jacqueline van Your Changes Massagestudio over Davy.

  “Davy is een hele leuke en gezellige vent. Altijd ook in voor een geintje. Naast de stoelmassages probeert hij ook meer rekening te houden met zijn houding en je merkt dat ook dat effect heeft. Na de stoelmassage is Davy helemaal relaxed en ik word er juist heel energiek van.

  Naam: Monique
  Leeftijd: 53 jaar
  Beroep: tandartsassistent
  Leeft samen met: vrouw en zoontje van 3 jaar. En Monique heeft een dochter van 23 jaar.
  Reden voor eerste bezoek: ontspanningsmassage

  Hoe ben je bij Your Changes Massagestudio terecht gekomen?

  Vroeger woonde ik in IJsselstein en daar kende ik Jacqueline van. Dus ik vond het heel leuk om naar haar massagestudio te gaan. En omdat ik heel erg van de olietjes en crèmes ben, zoeken we voorafgaand aan de massage altijd een samenstelling uit. Naast de geur merk ik dat essentiële olie ook echt iets voor je lichaam doet.

  Was je bekend met massages?

  Ja, op mijn werk komt er elke maand een stoelmasseur en een bezoek aan de sauna is altijd met een massage. Alleen kom ik de laatste jaren niet vaak meer in sauna’s, als we oppas regelen gaan we meestal ergens een hapje eten of pakken een bioscoopje. Mijn dochter woont niet altijd bij ons, dus als ze er is vind ik het ook wel heel fijn om thuis te zijn.

  Wat betekent een ontspanningsmassage voor jou?

  Ik werk in Amsterdam en woon in Utrecht, dus best lange reistijden. In de tandartspraktijk is het altijd hectisch en druk, mijn vrouw werkt als lerares en we hebben een peuter van drie jaar, dan snap je denk ik de ontspanningsmassage meteen . Het liefst zou ik elke week gaan, maar dat geldt voor veel mensen denk ik. Maar eens in de drie maanden boek ik een massage en daar komt dan ook niets of niemand tussen. Het voelt ook echt als een cadeautje aan mezelf en ik heb er nog dagen plezier van. Zo relaxed.

  Heb je inmiddels al een favoriete olie?

  Oei, lastig kiezen maar ik denk toch de druivenpitolie in combinatie met sinaasappel en ylang ylang.

  Jacqueline van Your Changes Massagestudio over Monique

  Zodra Monique binnen komt is haar eerste vraag altijd welke geuren er in de diffuser zitten. En welke combinatie we gaan gebruiken voor de massage. Bij Monique pas ik ook cupping massage of guasha toe. Vooral als ze last heeft van een pijnlijke onderrug. Dan gebruik ik voor dat gedeelte de PanAway olie of de 49-kruidenolie.

  REVIEWS

  Hoi Jacqueline, het heeft echt heel goed gewerkt 👍. Het voelt zoveel beter zonder beurs te zijn of pijn te hebben 🙌. Het was alleen zo druk vandaag, dat ik véél te weinig heb gedronken. Gisteren wel veel gedronken en ik zal vandaag ook weer veel drinken 👍. Super bedankt! Ik kom snel weer 🤗.

  Bedankt voor de behandeling van gisteren! Wat een ontspanning weer in mijn rug/nek. En mijn been... Het trekkende gevoel is helemaal verdwenen 😍.

  Het gaat echt lekker met mij!!!! Want ik voel mijn been/knie nog steeds niet 😊. Is voor mij wel een beetje vreemd, omdat ik al heel lang "pijn" voelde vanuit mijn knie naar mijn lies.